top of page

Bestilling

Ordrebekreftelse blir sendt til deg på den e-postadressen du har oppgitt. 

OPPLYSNINGER GITT I NETTBUTIKKEN

Vi vil til enhver tid etterstrebe å gi deg korrekt informasjon om våre produkter og utvalg. Vi tar imidlertid forbehold om skrivefeil og trykkfeil. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling dersom produktet du har bestilt er utsolgt. Ved en eventuell kansellering vil du bli kontaktet og beløpet blir refundert. 

PRISER

Alle priser er oppgitt inklusive mva. Vi tar forbehold om trykkfeil og prisendringer. 

BETALING

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før du bekrefter bestillingen og inkluderer alle utgifter inkludert ekspedisjon, frakt og mva. 

Du kan betale med Visa, Master Card, American Express eller PayPal. Alle kortbetalinger foregår på en sikker måte. For PayPal videresendes du til deres sikrede sider. 

LEVERING

Levering av produktene skjer til den adressen som blir oppgitt ved bestilling. Vi leverer kun til norske adresser. Pakken sendes med Posten- Pakke i postkassen med RFID. Pakker kan kun leveres rett i postkassen dersom det er til din folkeregistrerte adresse og såfremt pakken får plass i din postkassen. Er ikke dette mulig vil den bli levert til nærmeste hentested og du vil få beskjed fra Posten om at pakken kan hentes. 

Vi har ansvar for produktene inntil du mottar din bestilling. Dersom produktet du har bestilt er utsolgt gir vi deg beskjed, samt informasjon mo når produktet eventuelt kan leveres. Dersom produktet er utsolgt fra vår leverandør vil vi etter beste evne angi leveringstidspunkt. 

LEVERINGSTID

Vi behandler din ordre innen 24 timer etter mottatt bestilling, med unntak av helger og helligdager. Normalt bør du beregne 2-6 virkedagers leveringstid, men vi kan ikke garantere dette, da Posten håndterer leveransene våre. 

LEVERINGSMÅTE

Alle bestillinger sendes med Posten- Pakke i postkassen med RFID. Når bestillingen sendes, vil du motta en bekreftelse på mail med et sporingsnummer slik at du kan spore forsendelsen hos Posten. 

Vi gjør oppmerksom på at pakker som sendes direkte til din postkasse med RFID har begrenset sporing underveis. Når pakken er levert i din postkasse får du en sms fra Posten om at pakken er levert. Hvis pakken ikke får plass i postkassen, vil pakken bli levert til nærmeste hentested, og du vil få beskjed fra Posten om at den er klar for henting.  

FRAKTPRIS

Pris på frakt er kr 98,- på bestillinger opp til kr 999,-. Bestillinger på kr 1000,- og over sendes gratis. 

LEVERING TIL UTLANDET

Vi sender ikke varer utenfor Norge. 

ORDRESTATUS

Du vil bli oppdatert på e-postadressen du har oppgitt om status for din bestilling. 

PERSONVERN

Persondata oppbevares og behandles i henhold til Personopplysningsloven. Dine persondata vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre eller koblet med eksterne register. 

bottom of page