top of page

Om håndklærne

Alle våre håndklær er laget av OEKO-TEX sertifisert bomull og farge. 

Videre kan du lese våre anbefalinger for beste håndtering av håndklærne våre.

Bløtlegg før første gangs bruk:

Bløtlegg dine tyrkiske pestemal håndklær før første gangs bruk for å få de lange fibrene til å åpne seg og gjøre håndkleet ekstra absorberende. For best mulig resultat anbefaler vi at du bløtlegger  håndklærne i kaldt vann i minst 12 timer.

Etter at håndkleet har blitt gjennomvått, vri det opp og heng det til tørk. Å lufttørke pestemal håndklær vil bidra til å holde seg myke, smidige og absorberende. Det er også bedre for miljøet. 

Vask av håndklærne:

Etter at du har bløtlagt / tørket håndkleet, er det på tide å vaske det. For å holde håndkleet så friskt som mulig, anbefaler vi å vaske pestemal håndkleet i kaldt vann eller middels temperatur vann. 

 

For å gjøre dette: 

Maskinvask håndkleet med en kald, skånsom syklus. Ikke bruk blekemiddel eller tøymykner mens du vasker håndkleet ditt. Tørk håndkleet på lav varme eller heng det til tørk. 

 

Pro tips: Tilsett eddik i vaskemaskinen din. Det kan virke kontraintuitivt, men for mye vaskemiddel kan være uheldig for hverdagstøy og stoffer som tyrkisk bomull. For å hindre opphopning av vaskemiddel i vaskemaskinen  og på tekstilene dine, kan du av og til tilsette eddik i vaskemaskinen. 

bottom of page